Kamer Rotterdam

De kamer Rotterdam bestrijkt ongeveer het gebied tussen Leiden, de Hoekse Waard, Gouda en de Noordzee.

De kamer komt zes keer per jaar bij elkaar, in de maanden tussen de landelijke bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren meestal tot 22.00 uur.

Bijeenkomsten worden gehouden op locatie of op kantoor van één van de leden.

De kamer heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Vooral professionals in disciplines die we nog niet hebben zijn zeer welkom!

De kamerbijeenkomsten zijn in 2020 op de volgende dagen:

Donderdag 6 februari – nieuwjaarsborrel/ diner

Woensdag 18 maart: Lex van Lith over fauna-onderzoek

Woensdag 13 mei: duopresentatie van Johan Roerdomp en Erik-Jan Loos over appartementsrechten

Woensdag 8 juli

Woensdag 23 september

Woensdag 18 november

Kamervoorzitter


Chantal Plag

Architect/ EPA adviseur

Architect/bouwkundig adviseur en gecertificeerd EPA-adviseur voor de woningbouw, gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en energiebesparing. Snel, accuraat en breed inzetbaar. Zowel het opstellen van (onderhouds-)plannen als projectleiding en/of -management. De efficiënte en klantgerichte aanpak heeft geleid tot een breed scala aan opdrachtgevers: gemeenten, VvE-bestuurders, vastgoedbeheerders, aannemers en particulieren. Voor meer informatie en projecten, bekijk de website.

Postbus 8057
3009 AB Rotterdam
010 4111503
chantalplag@pk2architecten.nl
www.pk2architecten.nl

Nieuws uit de Kamer

Ed Jalink, adviseur op het gebied van E- en W-installaties, is onze nieuwste collega. Hij helpt organisaties met het beheer van hun technische installaties en voert inspecties uit.

Daarmee hebben we nu 10 leden in Rotterdam. Voldoende omvang om excursies te organiseren en de kamerbijeenkomsten te gebruiken voor kennisuitwisseling.

Kom gerust eens kijken!


Jan-Willem Sanders

Bouwkostenadviseur

Ik ben oprichter/mede-eigenaar van HI-plus Bouwadvies. Als bouwkostenadviseur heb ik jarenlange ervaring en begeleid ik opdrachtgevers vanaf de initiatieffase tot en met het in gebruik nemen van de gebouwen en het beheer ervan. Daarbij adviseer ik opdrachtgevers graag bij de haalbaarheid van toe te passen duurzame oplossingen.

Prins Hendrikkade 12h
3071 KB Rotterdam
010-22 33 814
info@hi-plus.nl
www.hi-plus.org


Nienke Ris

Projectmanager

Projectmanagement van complexe nieuwbouw en renovatieprojecten. Snel en daadkrachtig, maar ook gedegen en met veel oog voor de klant. Ervaring bij woningcorporaties, projectontwikkelaars, rijksoverheid en zorginstellingen. Bekijk de website voor referenties.

Mathenesserlaan 416
3023 HE Rotterdam
06 44750111
nienke@vansteenenstaal.nl
www.vansteenenstaal.nl


Helma Keulemans

Architect/ EPA adviseur

Architect/bouwkundig adviseur en EPA-adviseur (woningbouw) met specialisatie in renovatie, onderhoud en energiebesparingsadvies. Door efficiëntie te combineren met klantgericht denken is een brede cliëntenportefeuille ontstaan, variërend van gemeenten, VvE (beheerders) en vastgoedbeheerders tot aannemers en particulieren. Bekijk de website voor meer informatie.

Postbus 8057
3009 AB Rotterdam
010-4111503
info@pk2architecten.nl
www.pk2architecten.nlIvo Weis

Projectmanager

i.weis@wvgm.nl


Lex van Lith

Vastgoedadviseur / bouwecoloog

Ik ben mede-eigenaar van Vastgoed24 en ondersteun organisaties die zich professioneel bezighouden met het beheer en onderhoud van vastgoed. Dat kan zijn met automatisering voor het opstellen van een MJOB, of dataconversie of uitvoerend met verschillende soorten inspecties en opnames. De laatste jaren actief op het gebied van (bouw)ecologie en met het uitvoeren van onderzoeken naar vleermuizen, huismussen en gierzwaluwen.

Zuideinde 80
2627 AG Delft
l.vanlith@vastgoed24.nl
06 42529344
www.vastgoed24.nl
www.natuurscout.nl


Nicolette Jongebreur

Architect/ projectleider

Organiseren van complexe, grootschalige projecten, van ontwerp naar uitvoering is mijn specialiteit.

Op een efficiënte, realistische wijze met als eindresultaat een ontwerp dat wordt waargemaakt door de integratie van constructie, installatie én de bouwkundige detaillering/uitvoering. Ervaring bij diverse architectenbureaus.

Architect in samenwerking met Marien Kleizen van kleinschalige en particuliere opdrachten. Goed luisteren naar de wensen van de klant is de basis van het ontwerp, dat we vervolgens tot en met de uitvoering begeleiden.

n.jongebreur@gmail.com
06 1444 3458