Kamer Rotterdam

De kamer Rotterdam bestrijkt ongeveer het gebied tussen Leiden, de Hoekse Waard, Gouda en de Noordzee.

De kamer komt zes keer per jaar bij elkaar, in de maanden tussen de landelijke bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren meestal tot 22.00 uur.

Bijeenkomsten worden gehouden op locatie of op kantoor van één van de leden.

De kamer heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Vooral professionals in disciplines die we nog niet hebben zijn welkom!

De kamerbijeenkomsten zijn dit jaar op de volgende dagen:

24 januari
6 maart
13 mei
4 juli
17 september
13 november

Kamervoorzitter


Chantal Plag

Architect/ EPA adviseur

Architect/bouwkundig adviseur en gecertificeerd EPA-adviseur voor de woningbouw, gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en energiebesparing. Snel, accuraat en breed inzetbaar. Zowel het opstellen van (onderhouds-)plannen als projectleiding en/of -management. De efficiënte en klantgerichte aanpak heeft geleid tot een breed scala aan opdrachtgevers: gemeenten, VvE-bestuurders, vastgoedbeheerders, aannemers en particulieren. Voor meer informatie en projecten, bekijk de website.

Postbus 8057
3009 AB Rotterdam
010-4111503
chantalplag@pk2architecten.nl
www.pk2architecten.nl

Nieuws uit de Kamer

Sinds begin 2018 is Ivo Weis bij ons netwerk aangesloten. Ivo is projectmanager met veel ervaring in zorgprojecten. We zijn blij met deze versterking!

Sinds begin 2018 is er budget beschikbaar voor de kamerbijeenkomsten. We gaan dit inzetten voor informatieve bijeenkomsten.

De kamer organiseert de landelijke bijeenkomst van 10 april, waarschijnlijk in Den Haag, thuisstad van onze nieuwe collega.


Jan-Willem Sanders

Bouwkostenadviseur

Ik ben oprichter/mede-eigenaar van HI-plus Bouwadvies. Als bouwkostenadviseur heb ik jarenlange ervaring en begeleid ik opdrachtgevers vanaf de initiatieffase tot en met het in gebruik nemen van de gebouwen en het beheer ervan. Daarbij adviseer ik opdrachtgevers graag bij de haalbaarheid van toe te passen duurzame oplossingen.

Prins Hendrikkade 12h
3071 KB Rotterdam
010-22 33 814
info@hi-plus.nl
www.hi-plus.org


Nienke Ris

Projectmanager

Projectmanagement van complexe nieuwbouw en renovatieprojecten. Snel en daadkrachtig, maar ook gedegen en met veel oog voor de klant. Ervaring bij woningcorporaties, projectontwikkelaars, rijksoverheid en zorginstellingen. Bekijk de website voor referenties.

Mathenesserlaan 416
3023 HE Rotterdam
06 44750111
nienke@vansteenenstaal.nl
www.vansteenenstaal.nl


Helma Keulemans

Architect/ EPA adviseur

Architect/bouwkundig adviseur en EPA-adviseur (woningbouw) met specialisatie in renovatie, onderhoud en energiebesparingsadvies. Door efficiëntie te combineren met klantgericht denken is een brede cliëntenportefeuille ontstaan, variërend van gemeenten, VvE (beheerders) en vastgoedbeheerders tot aannemers en particulieren. Bekijk de website voor meer informatie.

Postbus 8057
3009 AB Rotterdam
010-4111503
info@pk2architecten.nl
www.pk2architecten.nlIvo Weis

Projectmanager

i.weis@wvgm.nl


Ad van der Heijden