Volg ons op:

Over vastgoedmeesters

Vastgoedmeesters is een netwerkorganisatie van zelfstandige vastgoedprofessionals. Vakmensen met minimaal 10 jaar ervaring in de vastgoedbranche: Interimmanagers, vastgoedbeheerders, marketeers, projectmanagers.

 

Geïnteresseerd? U kunt ons bereiken op 06 44 750 111 of via algemeen@vastgoedmeesters.nl.

Laatste nieuws

'De bank en taxateur moeten afspraken maken over de gelding van de zorgplicht'

04-10-2016 11:48     Onno G. Tacoma

Wanneer kan een taxateur aansprakelijk worden gehouden voor een rapport dat gebruikt wordt door een derde partij? Kan een taxateur zich verwaren met de zogenaamde 'exoneratieclausule' in het taxatierapport? Of heeft hij een zorgplicht? Onno Tacoma bespreekt deze interessante casus die vaker voorkomt tussen banken en taxateurs. 

 

Lees verder

Data landelijke bijeenkomsten

11-05-2016 19:29     Nienke Ris

Ieder jaar vinden er diverse landelijke bijeenkomsten plaats georganiseerd door de verschillende kamers, om zo op een leuke en gezellige manier kennis met elkaar te kunnen delen. Er zijn niet alleen landelijke bijeenkomsten, iedere kamer heeft zijn eigen bijeenkomsten. Deze data worden later toegevoegd aan de website. Indien u interesse heeft om aan te schuiven bij een van de vergaderingen van een kamer, kunt u contact opnemen met de betreffende kamer voorzitter. De gegevens van de kamer voorzitter kunt u vinden onder Meesters.

Lees verder

Kamers

Kamer Amsterdam Kamer Nijmegen Kamer Den Bosch Kamer Rotterdam