Over Vastgoedmeesters

Vastgoedmeesters is in 2008 opgericht om zelfstandigen in de vastgoedbranche een netwerk te bieden. Dat netwerk heeft primair als doel om de verbinding te leggen tussen opdrachtgevers en vastgoedprofessionals. Door ons netwerk kunnen we meer bieden dan de diensten van één enkele professional.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze organisatievorm de toekomst heeft. Waarom zouden we ons verbinden aan dienstverbanden en vuistdikke contracten? Liever spelen we snel en flexibel in op de actuele vraag.

De Vastgoedmeesters beschikken over ruime ervaring en ondernemingszin. Zij werken het liefst in wisselende teams aan uitdagende projecten. 

Opdrachtgevers vinden bij ons precies de specialisten die ze nodig hebben. Zo kan er voor elk vraagstuk een team op maat worden samengesteld. Zonder overheadkosten.

Door de regelmatige bijeenkomsten kennen de Vastgoedmeesters elkaar goed. We stimuleren kennisuitwisseling, door het organiseren van debatten, rondleidingen en trainingen.

Wij weten dus precies wie we moeten inschakelen om uw project tot een goed einde te brengen. Kunt u in uw organisatie wel wat hulp gebruiken, neem dan gerust eens contact op!

Lid worden?

Het lidmaatschap van Vastgoedmeesters staat open voor vastgoedprofessionals met minimaal 10 jaar ervaring in het vastgoedvak, die een hbo- of universitaire opleiding hebben voltooid.

Wij streven naar een evenwichtige verdeling van disciplines over de kamers. Daarnaast is ook een goede match met de leden belangrijk. Voor een vruchtbare samenwerking is een "klik" essentieel!

De kosten van deelname bedragen €225 exclusief btw per jaar. 

Interesse? Kom gerust eens kennismaken bij één van de bijeenkomsten. Meld je aub vooraf aan bij de voorzitter van de betreffende kamer. Of stuur een mail naar nienke@vansteenenstaal.nl.