Netwerk voor

zelfstandige

vastgoedprofessionals

 

Programma 2024

Locatie

Do 01 februari

Bezoek aan Unbrick, bouwer van duurzame en innovatieve woningen

Ede

Di 09 april

Rondleiding Strijp-T, georganiseerd door kamer Den Bosch

Eindhoven

Wo 22 t/m zo 27 mei

Studiereis

Warschau

Vrijdag 21 juni

Zomeruitje Wildpraat

Hulshorst

Dinsdag 10 september

Bezoek Flexwonen-project

Amstelveen

Donderdag 31 oktober

Bijeenkomst georganiseerd door kamer Rotterdam

Nog te bepalen

Vrijdag 13 december

Kerstuitje

Nog te bepalen

Nieuwe profielfoto's
Op de laatste bijeenkomst zijn door fotograaf Cascha van Beusekom nieuwe profielfoto's gemaakt. Veertien van de 46 Vastgoedmeesters staan daarmee weer met een frisse nieuwe afbeelding op de site. Je herkent de nieuwe foto's aan het vierkante formaat. De overige profielfoto's hopen we op 11 oktober o...
Nieuwe kamervoorzitter Den Bosch
Ook in regio Brabant is het voorzitterschap gewisseld. Johan Martens heeft het stokje overgedragen aan David van Duinen. De kamer Den Bosch heeft een roulerend voorzitterschap afgesproken. De leden vervullen om beurten een jaar deze functie. David is eerder al bestuurslid geweest, en neemt de rol va...
Kerstuitje 2021
Op 8 december bezochten we het Depot van museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. We kregen een rondleiding van Harry Kraaijeveld, directievoerder tijdens de bouw. Een spectaculair gebouw, en de verhalen van tijdens de bouwfase waren niet minder spannend! Vanwege de corona-maatregelen konden borr...

Meer over
Vastgoedmeesters

De Vastgoedmeesters beschikken over ruime ervaring en ondernemingszin. Zij werken het liefst in wisselende teams aan uitdagende projecten. Opdrachtgevers vinden bij ons precies de specialisten die ze nodig hebben. Zo kan er voor elk vraagstuk een team op maat worden samengesteld. Zonder overheadkosten.

Door de regelmatige bijeenkomsten kennen de Vastgoedmeesters elkaar goed. We stimuleren kennisuitwisseling, door het organiseren van debatten, rondleidingen en trainingen.

Wij weten dus precies wie we moeten inschakelen om uw project tot een goed einde te brengen. Kunt u in uw organisatie wel wat hulp gebruiken, neem dan gerust eens contact op!

Georganiseerd in 4 kamers

De Vastgoedmeesters zijn in alle disciplines van het vastgoed actief. De organisatie kent vier regionale kamers: Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen en Rotterdam. Binnen de kamers streven we naar een brede vertegenwoordiging van disciplines, om vastgoedvraagstukken integraal te kunnen aanpakken. Op de pagina's van de verschillende kamers treft u de betrokken Vastgoedmeesters aan.

amsterdam

De bijeenkomsten zijn bedoeld om te horen waar iedereen mee bezig is. Verder werken we aan gezamenlijke strategiën en bespreken we verschillende visies.

Ook delen we graag onze kennis om elkaar te helpen en inspireren.

Arnhem- Nijmegen

De kamer Arnhem– Nijmegen is groeiende en vergadert 10 maal per jaar.

Tijdens de informele bijeenkomsten worden successen en kennis gedeeld en casussen ingebracht, die mogelijk werk opleveren voor onze Vastgoedmeesters.

den bosch

Een actieve club van mensen met een uiteenlopende achtergrond in het vastgoed die 10 maal per jaar bijeenkomt.

Deze vinden op afwisselende locaties plaats en hebben tot doel kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

rotterdam

De kamer bestrijkt ongeveer het gebied tussen Leiden, de Hoekse Waard, Gouda en de Noordzee.

De kamer komt zes keer per jaar bij elkaar, in de maanden tussen de landelijke bijeenkomsten, vaak op locatie bij een van onze leden.

Expertise en markten

De specialismen van de Vastgoedmeesters bestrijken alle facetten van het vastgoedvak, lees meer over onze vakgebieden:

Energie en mileu

Juridisch

Management

Marketing

Mediation

Ontwerp

Ontwikkeling

Taxaties

Transactiebemiddeling

Vastgoedmanagement

Zorgvastgoed