Netwerk voor zelfstandige vastgoedprofessionals

AANKOMENDE ACTIVITEITEN 2022

PROGRAMMA 2023

laatste nieuws

Den Haag per boot op 10 april

Afgelopen woensdag waren we met 20 Vastgoedmeesters en gasten in Den Haag, voor een tocht door de grachten en een uitstekend etentje. De tweemaandelijkse bijeenkomsten zijn altijd interessant, maar deze keer vierden we ook nog het 10-jarig bestaan van de stichting.

Tijdens de boottocht gaf een gids van Stichting De Ooievaart uitleg bij al het moois dat langs het water te zien was. Wat een prachtige stad!

Na het afmeren was het tijd voor de Vastgoedmeesters-geschiedenisquiz, die nog best wel lastig was. Wie lag er tijdens het zomeruitje in 2010 als eerste in het zwembad? In wellke plaats staat ons voormalige clubhuis? Niet verbazend dat de leden van het eerste uur de meeste vragen goed hadden: Chantal, Malcolm en Helma wonnen een met logo versierd hebbeding.

Het eten werd verzorgd door Basaal, aan de Dunne Bierkade, en was zeer de moeite waard.

MEER OVER
vastgoedmeesters

De Vastgoedmeesters beschikken over ruime ervaring en ondernemingszin. Zij werken het liefst in wisselende teams aan uitdagende projecten. Opdrachtgevers vinden bij ons precies de specialisten die ze nodig hebben. Zo kan er voor elk vraagstuk een team op maat worden samengesteld. Zonder overheadkosten.

Door de regelmatige bijeenkomsten kennen de Vastgoedmeesters elkaar goed. We stimuleren kennisuitwisseling, door het organiseren van debatten, rondleidingen en trainingen.

Wij weten dus precies wie we moeten inschakelen om uw project tot een goed einde te brengen. Kunt u in uw organisatie wel wat hulp gebruiken, neem dan gerust eens contact op!

OVER ONS >

georganiseerd in 4 kamers

De Vastgoedmeesters zijn in alle disciplines van het vastgoed actief. De organisatie kent vier regionale kamers: Amsterdam, Den Bosch, Nijmegen en Rotterdam. Binnen de kamers streven we naar een brede vertegenwoordiging van disciplines, om vastgoedvraagstukken integraal te kunnen aanpakken. Op de pagina's van de verschillende kamers treft u de betrokken Vastgoedmeesters aan.

amsterdam

De bijeenkomsten zijn bedoeld om te horen waar iedereen mee bezig is. Verder werken we aan gezamenlijke strategiën en bespreken we verschillende visies.

Ook delen we graag onze kennis om elkaar te helpen en inspireren.

Arnhem- Nijmegen

De kamer Arnhem– Nijmegen is groeiende en vergadert 10 maal per jaar.

Tijdens de informele bijeenkomsten worden successen en kennis gedeeld en casussen ingebracht, die mogelijk werk opleveren voor onze Vastgoedmeesters.

den bosch

Een actieve club van mensen met een uiteenlopende achtergrond in het vastgoed die 10 maal per jaar bijeenkomt.

Deze vinden op afwisselende locaties plaats en hebben tot doel kennis te delen en elkaar beter te leren kennen.

rotterdam

De kamer bestrijkt ongeveer het gebied tussen Leiden, de Hoekse Waard, Gouda en de Noordzee.

De kamer komt zes keer per jaar bij elkaar, in de maanden tussen de landelijke bijeenkomsten, vaak op locatie bij een van onze leden.

expertises en markten

De specialismen van de Vastgoedmeesters bestrijken alle facetten van het vastgoedvak,
lees meer over onze vakgebieden:


Energie en milieu

Juridisch

Management

Marketing

Mediation

Ontwerp

Ontwikkeling

Taxaties

Transactiebemiddeling

Vastgoedmanagement

Zorgvastgoed