Kamer Amsterdam

Aan het begin van het jaar stellen we een agenda op voor het komende jaar. Bijeenkomsten plannen we om de zes weken, dan staan ze maar vast, veranderen kan altijd nog. Het merendeel bestaat uit bijeenkomsten met de kamer zelf, dit ter onderscheiding van bezoeken die we afleggen aan locaties die vastgoed technisch interessant zijn. Soms combineren we dat met landelijke bijeenkomsten.

De bijeenkomsten van de kamer zelf bestaan voornamelijk uit gesprekken over waar leden mee bezig zijn in hun werk. Visies worden ontwikkeld en strategieën tegen het licht gehouden. Belangrijk hierbij is het delen van de kennis op de diverse vastgoedgebieden. Zo vinden we steun onderling en werkt de ontmoeting inspirerend.

Daarnaast vinden we het belangrijk elkaar te ontmoeten om te netwerken en een goed glas te drinken.

Kamervoorzitter


Aarnout van Gilst

Vastgoedmanager

Vastgoedmanager, gespecialiseerd in maatschappelijk vastgoed. Efficient, klantvriendelijk en commercieel creatief. Ervaring bij gemeenten, rijksoverheid en bedrijfsleven.

Papenslagweg 3
7241 NL Lochem
06-21435468
asvg@tiscali.nl
http://www.asvg.nl

Nieuws uit de Kamer

Het programma voor 2020 ziet er als volgt uit:

 • Woe 19 febr met kamer Arnhem Nijmegen naar Nijmegen; bezoek Bastei aanvang 15.00 Tot nu toe gaan Martijn, Johan, Erik Jan en Aarnout mee. Deze afspraak vervangt onze maandelijkse bijeenkomst op donderdag 27 februari.
 • 26 maart Reguliere kamer bijeenkomst met relatie Johan als bezoek en de eerste reguliere bijeenkomst met Frans erbij.
 • 8 april landelijke dag door kamer Den Bosch
 • 30 april reguliere Kamer Amsterdam bijeenkomst
 • 20 mei Harderwijk met kamer Arnhem Nijmegen
 • 26 juni Zomeruitje Vastgoedmeesters landelijk
 • 30 juli Partner eten Kamer Amsterdam
 • 27 Augustus Kamer Arnhem Nijmegen landelijke dag
 • 28 augustus weekend Londen met Arnhem Nijmegen (met de trein)


Iris van Veen

Vastgoedadviseur

Advisering en ondersteuning van vastgoedorganisaties bij complexe (financiële) vraagstukken:  door analyseren, structureren en verbinden oplossingen zoeken én vinden. Werken met oog voor de klant en het resultaat. Ervaring bij gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar en zorginstelling. Kennis en ervaring met o.a. beleidsontwikkeling, investeringsadviezen, portefeuillebeleid, informatiemanagement en scenarioplanning.

Bekijk mijn Website of LinkedIn profiel voor meer informatie.

Weidehommel 7
1562 LJ Krommenie
06 55982486
info@tink-iris.nl
http://www.tink-iris.nl


Johan Roerdomp

Juridisch adviseur/ begeleider

Sinds de eerste schreden in het notariaat in 1978, vervolgens op diverse notariskantoren gespecialiseerd op het gebied van boek 5 van het BW (zakelijke rechten), ben ik sinds 2010 onafhankelijk werkzaam.

Binnen boek 5 BW heb ik mij verder gespecialiseerd in splitsing in appartementsrechten.
Ik bedenk het juridisch bouwwerk voor nieuwbouwprojecten en werk dit geheel uit tot en met de teksten voor de notariële akten, in opdracht van projectontwikkelaars, notarissen, woningcorporatie en advocaten en heb daarbij de regie over het juridische dossier.

Voorts herzie (wijzig) ik bestaande splitsingsakten voor een beter functioneren van VvE's, in opdracht van VvE beheerders en particulieren en ben voorts als vraagbaak verbonden aan VvE-Centraal.

Hoofdweg 53
9627 PB Hellum
roerdomp@rogc.nl


Maarten Steunenberg

Architect

Met zijn opleidingen van MTS tot Academie van Bouwkunst en werkervaring van timmerman tot architect ben ik in staat om bij een complexe vraagstelling een heldere oplossing te formuleren.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat resulteert in ontwerpoplossingen die opvallend, eenvoudig en helder van opzet zijn.

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan met het ontwerp en de technische uitwerking van onder andere nieuwbouw en verbouw van scholen, woningbouw en de verbouw van monumentale appartementen.

Vrolikstraat 199-d
1091 TX Amsterdam
06 28285019
info@baldarchitecture.nl
www.baldarchitecture.nl


Martijn Koppert

Real Estate Agent

20 jaar kennis en kunde met een relatienetwerk in commercieel vastgoed. Meer specifiek op het snijvlak van retail en beleggingen. Opereert landelijk, adviseert, verbindt en ontwikkelt. Treedt dus op als adviseur tussen de partijen maar ontwikkelt en herbestemt ook voor eigen rekening en risico.

Hoog opgeleid maar praktisch in uitvoering. Kan goed schakelen tussen de verschillende niveaus. Hierin ben ik een "problem solver", overtuigend, klantgericht en dienstverlenend.

Frans Halslaan 21
3904 XH Veenendaal
06 51 44 09 52
koppert@online.nlErik Jan Loos

Advocaat Vastgoedrecht

Al ruim twintig jaar ben ik specialist op het gebied van:

 • huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte)
 • appartementsrecht (VvE-kwesties)
 • koop onroerend goed
 • bouwrecht
 • burenrecht

mijn werk bestaat uit:

 • adviseren, onderhandelen, contracten opstellen of beoordelen
 • geschillen oplossen, zoveel mogelijk zonder tussenkomst van de rechter
 • voeren van procedures bij de rechtbank en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Marnixstraat 184
1016 TH Amsterdam
020 320 00 46
loos@loosboukema.nl
www.loosboukema.nl


Frans van Maurik

Installatieadviseur

Met meer dan 35 jaar ervaring in de installatiesector, ontzorg ik opdrachtgevers in het maken van de juiste keuzes. Dit met betrekking tot het selecteren van alle gebouwgebonden installaties. Vanaf de aankoop van het juiste kavel of gebouw tot en met de oplevering en de nazorg ondersteun ik opdrachtgevers in drukke tijden. En zorg ik voor de juiste installaties en kwaliteit voor het betreffende project. Van ventilatie, koeling en verwarming tot verlichting, beveiliging en datanetwerken. Alle installatieonderdelen nemen we mee.

Of het gaat om een woning, school, kantoor, kliniek, fabriek, datacenter, kerk enz., ik deins nergens voor terug en ontzorg mijn opdrachtgevers graag.   

Door regelmatig bijscholingen en aanvullende cursussen te volgen, alsmede het bijhouden van vakbladen, houd ik me goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatietechniek.

Van Maurik InstallatieAdvies
Johannes Verhulstlaan 7
3741 GG Baarn
035 82 00 215
06 836 00 299
info@vmia.nl
www.vmia.nl