Over kamer Amsterdam

Aan het begin van het jaar stellen we een agenda op voor het komende jaar, aanvullende aan de landelijke bijeenkomsten. Deze zijn bedoeld om te horen waar iedereen mee bezig is. Verder werken we aan gezamenlijke strategiën en bespreken we verschillende visies. Uiteraard delen we graag onze kennis op de diverse vastgoedgebieden. Zo kunnen we elkaar helpen en inspireren.

Naast het delen van kennis en netwerk vinden we het ook belangrijk om elkaar te ontmoeten, en zo nu en dan een goed glas te drinken.

 

Wij zoeken nog een Kamervoorzitter
De kamer Amsterdam beschikt op het moment niet over een voorzitter.

Interesse?
Stuur ons een bericht via nienke@vansteenenstaal.nl.

 

amsterdam | jaarprogramma 2022

Elke laatste donderdag van de maand komt de kamer Amsterdam bij elkaar (er zijn soms afwijkende data).


23 februari – organisatie Iris; locatie ntb
30 maart – organisatie Erik Jan; locatie ntb
25 mei – organisatie Frans; locatie ntb
29 juni – organisatie Froukje; locatie ntb
31 augustus – organisatie Aarnout; locatie ntb
28 september – organisatie Bora; locatie ntb
26 oktober – organisatie Johan; locatie ntb
30 november – organisatie Maarten; locatie ntb

Ontmoet onze Vastgoedmeesters

Maak kennis met onze experts, ieder op een eigen vakgebied binnen de vastgoedmarkt.
Neem direct contact op voor meer informatie en nadere kennismaking.

 

Iris van Veen

Vastgoedadviseur

Advisering en ondersteuning van vastgoedorganisaties bij complexe (financiële) vraagstukken: door analyseren, structureren en verbinden oplossingen zoeken én vinden. Werken met oog voor de klant en het resultaat. Ervaring bij gemeente, woningcorporatie, projectontwikkelaar en zorginstelling. Kennis en ervaring met o.a. beleidsontwikkeling, investeringsadviezen, portefeuillebeleid, informatiemanagement en scenarioplanning.

CONTACT
06 55 98 24 86
Linkedin
info@tink-iris.nl
www.tink-iris.nl

Weidehommel 7
1562 LJ Krommenie

Johan Roerdomp

Juridisch adviseur/ begeleider

Sinds de eerste schreden in het notariaat in 1978, vervolgens op diverse notariskantoren gespecialiseerd op het gebied van boek 5 van het BW (zakelijke rechten), ben ik sinds 2010 onafhankelijk werkzaam.

Binnen boek 5 BW heb ik mij verder gespecialiseerd in splitsing in appartementsrechten. Ik bedenk het juridisch bouwwerk voor nieuwbouwprojecten en werk dit geheel uit tot en met de teksten voor de notariële akten, in opdracht van projectontwikkelaars, notarissen, woningcorporatie en advocaten en heb daarbij de regie over het juridische dossier.

Voorts herzie (wijzig) ik bestaande splitsingsakten voor een beter functioneren van VvE's, in opdracht van VvE beheerders en particulieren en ben voorts als vraagbaak verbonden aan VvE-Centraal.

CONTACT
LinkedIn
roerdomp@rogc.nl

Hoofdweg 53
9627 PB Hellum

Maarten Steunenberg

Architect

Met zijn opleidingen van MTS tot Academie van Bouwkunst en werkervaring van timmerman tot architect ben ik in staat om bij een complexe vraagstelling een heldere oplossing te formuleren.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit wat resulteert in ontwerpoplossingen die opvallend, eenvoudig en helder van opzet zijn.

Door de jaren heen heb ik ruime ervaring opgedaan met het ontwerp en de technische uitwerking van onder andere nieuwbouw en verbouw van scholen, woningbouw en de verbouw van monumentale appartementen.

CONTACT
06 28 28 50 19
LinkedIn
info@baldarchitecture.nl
www.baldarchitecture.nl

Vrolikstraat 199-d
1091 TX Amsterdam

MartijnKoppert

Vastgoeddeskundige en ontwikkelaar

Martijns werkveld varieert binnen het spectrum van aan de ene zijde makelaarsactiviteiten in commercieel vastgoed, tot aan de andere zijde het (her)ontwikkelen van vastgoed. Gemene deler in zijn werkzaamheden is de inzet van zijn creativiteit vaak al vroeg in het proces. Dat in combinatie met zijn uitgebreide netwerk, en ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van retail en beleggingen, brengt hij mensen en middelen bij elkaar om mogelijkheden tot realisatie te brengen. Zijn werkgebied is landelijk, maar hij concentreert zich op Midden-Nederland. Martijn adviseert, verbindt en ontwikkelt. Hij treedt op voor partijen of voor eigen rekening en risico. Schakel Martijn in of spar met hem over mogelijkheden. Ook tips over (her)ontwikkellocaties zijn altijd van harte welkom!

Martijns bewezen werkwijze is een deskundige, vernieuwende en discrete. Altijd met begrip voor de actuele marktsituatie komt Martijn met nieuwe en verfrissende oplossingsrichtingen waarbij de verschillende belangen van partijen worden gewogen om ze vervolgens bij elkaar te brengen. Recente voorbeelden van zijn werk zijn: Food- en leisurepark aan de Boekhorstlaan in Harderwijk en een mixed-use ontwikkeling aan het Koning Willem Alexanderplein in Dronten.

CONTACT
06 51 44 09 52
LinkedIn
mckoppert@outlook.com

Frans Halslaan 21
3904 XH Veenendaal

Erik Jan Loos

Advocaat Vastgoedrecht

Al ruim twintig jaar ben ik specialist op het gebied van:

- huurrecht (bedrijfsruimte, woonruimte)
- appartementsrecht (VvE-kwesties)
- koop onroerend goed
- bouwrecht
- burenrecht

Mijn werk bestaat uit:

- Adviseren, onderhandelen, contracten opstellen of beoordelen
- Geschillen oplossen, zoveel mogelijk zonder tussenkomst van de rechter
- Voeren van procedures bij de rechtbank en de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

CONTACT
020 320 00 46
LinkedIn
loos@loosboukema.nl
www.loosboukema.nl

Marnixstraat 184
1016 TH Amsterdam

Frans van Maurik

Installatieadviseur

Met meer dan 35 jaar ervaring in de installatiesector, ontzorg ik opdrachtgevers in het maken van de juiste keuzes. Dit met betrekking tot het selecteren van alle gebouwgebonden installaties. Vanaf de aankoop van het juiste kavel of gebouw tot en met de oplevering en de nazorg ondersteun ik opdrachtgevers in drukke tijden. En zorg ik voor de juiste installaties en kwaliteit voor het betreffende project. Van ventilatie, koeling en verwarming tot verlichting, beveiliging en datanetwerken. Alle installatieonderdelen nemen we mee.

Of het gaat om een woning, school, kantoor, kliniek, fabriek, datacenter, kerk enz., ik deins nergens voor terug en ontzorg mijn opdrachtgevers graag.

Door regelmatig bijscholingen en aanvullende cursussen te volgen, alsmede het bijhouden van vakbladen, houd ik me goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatietechniek.

CONTACT
035 82 00 215
06 836 00 299
LinkedIn
info@vmia.nl
www.vmia.nl

Johannes Verhulstlaan 7
3741 GG Baarn

Aarnout van Gilst

Vastgoedmanager

Vastgoedmanager, gespecialiseerd in maatschappelijk vastgoed. Efficient, klantvriendelijk en commercieel creatief. Ervaring bij gemeenten, rijksoverheid en bedrijfsleven.

CONTACT
06-21435468
LinkedIn
asvg@tiscali.nl
www.asvg.nl

Papenslagweg 3
7241 NL Lochem

Dorien Dallinga

Vastgoedstrateeg

Kwartiermaker en Vastgoedstrateeg in Asset Management en Vastgoedbeheer. Orde op zaken stellen in uw vastgoedportefeuille? Een sparringpartner die uw nieuwe vastgoedstrategie destilleert en implementeert? Met mijn aanstekelijke energie en ruim 20 jaar ervaring weet ik complexe Asset Management en beheervraagstukken te doorgronden. Ik ben een verbinder met voelsprieten die ook tussen de regels en opdracht door aanvoelt welke behoeften er leven binnen de gebouwmuren van uw vastgoedobject(en).

Als verlengstuk van uw organisatie bouw ik mee aan:

- Het optimaliseren van uw organisatie en werkwijze hoe uw vastgoed te managen
- Serviceplatformen implementeren en optimaliseren van uw data
- QuickScan performance optimalisatie van uw portfolio Advies & begeleiding bij aan of verkoop van vastgoed
- Structureren en samenbrengen van gebruikersbehoeften
- Stoomlijnen van samenwerkingen en communicatie tussen eigenaren en gebouwbeheerders en andere belangrijke stakeholders die nodig zijn uw vastgoed optimaal te laten performen.

Sparren over het Asset Management van uw Vastgoed en hoe u uw organisatie weer nieuwe energie geeft?

CONTACT
06 34 00 15 86
LinkedIn
consultancy@doriendallinga.com
www.dallingarealestate.com

Bora Ilhan

Projectontwikkelaar

 

CONTACT
06 4152 5502

bora-ilhan@hotmail.com

Nijlstraat 13
2033 GT  Haarlem