Over kamer Arnhem-Nijmegen

De kamer Arnhem– Nijmegen is groeiende en vergadert 10 maal per jaar. Tijdens de informele bijeenkomsten worden successen en kennis gedeeld, maar worden ook casussen ingebracht, die mogelijk werk opleveren voor één of meer leden van de Vastgoedmeesters.

De prettige verstandhoudingen zorgen voor een goeie sfeer en de hoge opkomst onderstreept ons gevoel van saamhorigheid.

jaarprogramma 2024

 

Wo 13 maart - bezoek Liander Duiven

Wo 15 mei - bezoek Kloosterkwartier Veghel

Do 27 juni - Bezoek recreatieproject Hayke

Do 3 oktober - Bezoek collectiecentrum Amersfoort

Wo 20 november - bezoek Windmolen en opstellen jaarprogramma 2025

Ontmoet onze Vastgoedmeesters

Maak kennis met onze experts, ieder op een eigen vakgebied binnen de vastgoedmarkt.
Neem direct contact op voor meer informatie en nadere kennismaking.

 

René Jansen

Procesmanager | Kamervoorzitter

Behartiging van uw belangen bij de ontwikkeling en realisatie van uw huisvesting. Regie voeren in het ontwikkelingsproces, waarbij uw wensen en eisen centraal staan en zorg wordt geboden voor continue monitoring op haalbaarheid en maakbaarheid.

CONTACT
06-50 52 67 85
LinkedIn
info@inqasa.nl
www.inqasa.nl

Nijmeegsebaan 152
6564 CN Heilig Landstichting

Richard Butter

Projectmanager

Projectmanagement van complexe nieuwbouw en renovatieprojecten met als specialisme zorg vastgoed. Snel en daadkrachtig, gedegen en met veel oog voor de klant.

Ervaring bij woningcorporaties, zorginstellingen en adviesbureau's waar diverse opdrachten zijn vervuld in de vorm van:

  • - advisering huisvesting vraagstukken,

  • - businesscases schrijven,

  • - strategische vastgoedplannen,

  • - bouwmanagement,

  • - verhuur of vervreemding van (zorg) vastgoed

CONTACT
06-52 07 60 40
LinkedIn
richard@butterbouwmanagement.nl
www.butterbouwmanagement.nl

Zutphensestraatweg 26
6953 CL Dieren

Jan Luursema

Managementconsultant

Verbinden, inspireren, meedenken en netwerken. Ik ben een deskundige op het gebied van zorgvastgoed (Care). Ik verzorg opdrachten en opleidingen waarvoor naast inhoudelijke kennis en deskundigheid, ook veel ervaring met processen en organisatiekunde nodig is. Ik heb veel ervaring en verstand van de bekostiging en financiering van (zorg)vastgoed.

CONTACT
06-53 17 86 81
LinkedIn
Jan.Luursema@MaPaLaNa.nl
www.mapalana.nl

Kievitshof 7
6662 ZK Elst

Frans Lomans

Mediator

Frans Lomans is bijna 30 jaar advocaat geweest; de laatste 20 jaar als aandeelhouder van CMS Derks Star Busmann. Zijn specialisatie: bouwrecht, d.w.z. adviseren en procederen, o.a. bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw. Hij kent de bouw- en vastgoedwereld en de conflicten die daar kunnen spelen.

Sinds begin 2011 is hij (bouw)mediator, en ook bemiddelaar en bindend adviseur. Frans Lomans werkt samen met bouwadviesbureau Abt, en heeft een aantal nevenfuncties.

CONTACT
06-53 38 20 97
LinkedIn
frans.lomans@gmail.com
www.franslomans.nl

Bakenbergseweg 237
6816 PB Arnhem

Maarten Bosman

Planoloog

Samen ideeën uitbouwen naar plannen en uitvoering. Daar ga ik voor. En dat doe ik al sinds 2008. Eerst als zelfstandig adviseur voor diverse opdrachtgevers en vanaf 2015 vanuit mijn bedrijf Dutchplanners. Samen met mijn team werk ik aan vraagstukken op het gebied van visies, programmasturing en omgevingsproblematiek.

Met mijn nieuwsgierigheid, diepgravende onderzoek en mijn drive om mensen samen te brengen, kom ik tot nieuwe kaders en afspraken. Daar voeg ik creativiteit in oplossingen en aan toe, uiteraard met een scherp oog voor proces en inhoud.

Zo werk ik op verschillende niveaus; van regionaal onderzoek en ontwerp tot het opstellen van ruimtelijke visies, van bestemmingsplannen tot inpassingsstudies op lokaal niveau. Daarbij hebben bewoners en hun initiatieven een centrale plek.

CONTACT
06-16 44 81 19
LinkedIn
info@dutchplanners.nl
www.dutchplanners.nl | www.parolo.nl

Huijghenslaan 4
6824 JG Arnhem

Saskia van Lissum

Vastgoed & Programmamanager

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vastgoedbeheer, renovatie en nieuwbouwontwikkeling in het publieke domein, ken ik het vak vanuit de rol van projectleider, programmamanager, ontwikkelmanager en vastgoedmanager. Ik heb gezorgd voor centralisatie en productie, de laatste jaren vooral bij woningcorporaties. Heb tevens leiding gegeven aan een stevige reorganisatie.

Ik houd ieder team draaiende en gemotiveerd, behaal graag resultaten. Spreek medewerkers aan op hun gedrag en begeleid hen in het verkrijgen van andere, nieuwe inzichten. Ik heb ervaring met het veranderen van autoritair naar dienend leiderschap en wil dit graag inzetten. Men leert mij over het algemeen kennen als een gedreven vrouw en uitermate ervaren in het leggen van verbindingen tussen belangen, mensen en organisaties.

Als eigenaar van Griend Interim & Projectsupport maak ik graag kennis om met u te onderzoeken op welke manier uw organisatie versterkt kan worden met mijn kennis en ervaring aangaande vastgoedvraagstukken.

CONTACT
06-53 12 49 22
LinkedIn
Saskia@Griendinterim.nl

Sprengenberg 120
3825 GZ Amerfsoort

Age van der Veer

Adviseur voor management, vastgoed & advies in de zorg

Mijn expertise ligt op het gebied van interim- en projectmanagement in de zorg, het voorbereiden (inhoudelijk programma van eisen) en managen van vastgoedprojecten en het adviseren van Raden van Bestuur en directies op tal van thema’s. Door mijn jarenlange werkervaring in het zorgmanagement in combinatie met mijn kennis en (internationaal) netwerk kan ik van meerwaarde voor u zijn, zowel voor het vastgoed als de organisatie zelf. "Van huisvestings-wegen kom je alles tegen" en daar kan ik bij helpen. Ik spreek de taal van de zorg waarbij de inhoud van het werken voor mij altijd centraal staat. Ik ben uw partner bij uw vraagstukken.

CONTACT
06-29 06 96 00
LinkedIn
agevanderveer@me.com

Het Rode Hert 40
3824 CG Amersfoort

Erwin Wolf

Adviseur organisatie, huisvesting en techniek

Vanuit mijn technische- en managementachtergrond help ik organisaties en bedrijven om hun organisatie en huisvesting efficiënt en duurzaam af te stemmen op hun eigen doelstellingen.

Daarnaast ben ik eigenaar van Maxvast. Maxvast helpt organisaties en bedrijven op het snijvlak van organisatie, huisvesting en techniek in de breedste zin. Dat doen wij, op basis van uw organisatiedoelstellingen, met heldere en praktische adviezen, interim management, project- en procesbegeleiding en een schat aan ervaring. In Nederland werken wij voor middelgrote organisaties en bedrijven in de profit en non-profit.

Wij zetten onze kennis en ervaring in om uw organisatie of delen daarvan, beter te laten renderen. Daarbij voelen wij ons betrokken en zetten ons enthousiast en met een open mind in.

CONTACT
06 2335 4682
LinkedIn
erwin@maxvast.nl

Hayke Zweede

Architect

Als architect heb ik al meer dan 20 jaar ervaring in uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Van grootschalige recreatieparken met diverse algemene voorzieningen, seriematige woningbouw, CPO projecten tot en met particulieren. Daarnaast geeft ik met veel passie les aan de academie van bouwkunst in Arnhem. Het liefst zit ik vanaf het allereerste begin om tafel, om samen tot een uitgebalanceerde visie te komen. Samen met mijn collega’s kunnen we u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces helpen. Bekijk onze websites voor meer informatie.

CONTACT
06-27 38 92 54
LinkedIn

CROONENARCHITECTEN
zweede@croonenarchitecten.nl | www.croonenarchitecten.nl

Heyendaalseweg 121
6525 AJ Nijmegen

RECREATIEarchitectuur
zweede@recreatiearchitectuur.nl | www.recreatiearchitectuur.nl

Velperweg 13
6824 BV Arnhem